Papperet återvunnet!Har pumpat idag/kväll och de tog verkligen knäcken på mig och ändå tog ja inte ut mig totalt. De var Johans sista pass på korpen och de kändes som han var väldigt ivrig att komma därifrån. Han knapt byta vikter mellan muskel grupperna =P. . .

Men de känns ju att nått händer :) ja orkar betydligt mer och ja har hajat hur de går till, samma som på stepen i går =) Nu vågar ja ta i mer oxå. ..även om ja fortfarande är rädd för att inte orka hela passet, typ falla i hop och inte orka röra mig eller spy (jo de sistnämda har inte varit allt för långt borta).

Har som sagt rensat i papper i dag och hittat 2 papper som jag undrat var de var. Framför allt ett från 2010 som avslöjar i vilken fruktansvärt dålig form jag var då (funderade på att fota och lägga upp...men de är riktigt pinsamt). Men ja skulle verkligen vilja göra om samma mätning nu. kan ju bara hoppas på en rejäl förbättring. Har i alla fall ett papper från 2012 där ja i alla fall väger 5kg mindre. Inte för att vikten ör allt snarare tvärt om. Men ja hoppas att min fysiska ålder minskat radikalt och att min vilo förbränning ökat. De sista vet ja iofs. För annars skulle ja inte kunna stoppa i mig allt onyttigt jag äter. . . eller de "enda" onyttiga jag egentligen äter är dressing eller sås. Jävla Max var ni tvungna att buteljera eran orginal dressing och sälja den på ica?? Eller Lomanders kunde ni inte göra eran bea lite äcklig? ? Ja bara att erkänna ja behöver nog in på avvänjning ;)

Nu ska ja hämta tvätter !!

Ledig dag :)

blev lite längre sovmorgon i dag än planerat...å då tycker ja ändå att ja för ovanlighetens skull somnade i vettig tid (ja klockan var runt 00.00). Fast har man en ledig dag så har man. Känns jätte skönt. Ja har fått mysa på, äta vettigt på vettiga tider och tränat.

Var på step i går och äntligen känner ja mig så säker att ja nog inte behöver gömma mig längst in i hörnet ;), +att de var riktigt jobbigt...börjar fundera på om ja skulle börja lägga lite extra på kondition? ? Har ju som små kika på lite olika lopp i sommar... (Ja jag vet de låter helt galet) Tjejmilen är de som skulle vara roligast och mest utmanande.,, men klarar jag de? Om kroppen håller sig som den gjort nu så skulle de vara möjligt... men egentligen så borde ja kanske satsa på nått kortare. E som så rädd att ta ut mig. Men å andra sidan så verkar ja ha de väldigt lungt i kroppen så ja kanske ska passa på, man vet ju aldrig hur de ser ut hösten 2015??

sorterade och slängde papper en heeel massa. Ska fortsätta med de typ nu. Ja är hopplös på att ha oordning och spara på en massa så nu har ja sållat rejält, no mercy ;)

ska försöka ge mig på att rensa i anda låder och ev förådet oxå...

Började planera en balklänning i går oxå...som ja ska sy till balen, dax att beställa material nu :)

ska kolla igenom lite blider som ska upp på hemsidan oxå....hoppas hoppas bara att datorn samarbetar ...

kanske en duch nu så ja kommer i gång!

Veckans schema/upplägg

Måndag: Mysfika, bjuden på middag & träna <3. Done!
Tisdag: Jobba & träna (step sjukt jobbigt) & jobba igen. Done!
Onsdag: jobba, jobba kväll & jobba natt (har en klänning som ska ut i morgon som ja sitter med nu...snart klar :D, nä jag har inte suttit så länge i kväll ) Pågående
Torsdag: Jobba & träna (hoppas hoppas jag!!)
Fredag: Träna Bodypump (krävs hot och mutor eller rejäl skada för att hålla mig från Åses pass ;D ) & Jobba
Lördag: Jobba & Bortbjuden på middag + planera att tömma en pava vin!
Söndag: en liiiten familje grej & SOVA! !

Som halv vägs nu får jag bara ut klänningen och kunden e nöjd så känns resten som en promenad i parken =)