oooopseeemm "råkade" bli en dån här i dag... (vilket ja helt tar avstånd från ansvar) ja vad e de för fel på mig...men nu e de ta nej tusan köp stop på ljuslykter!!!!

Nov. 20, 2012

ooops råkade visst köpa 2 nya ljuslycktor =P...


å de är ju inte alls lika de här...

å ja som har bestämt att de är en in en ut som gäller speciellt på ljuslyktor.... hum crapp så nu e de alltså 4 som ska ut...... antar att de e de här som som kallas att"lägga krokben för sig själv" ^^

foundations och puder

efter dissekera nedan så kände ja medan ja skrev att de kan vara på sin plants att informera om vad ja tycker att man ska använda. Å varför lyssna på mig då? Ja de behöver man ju naturligt vis inte göra. Men ja använder foundation nästla varje dag speciellt nu på vintern då huden verkligen inte vill samarbeta. De e jätteviktigt att den "gynnar" huden å inte gör problemen värre. Ja tror nog oxå att ja testa de mesta. isadora, mabellin, maxfaktor, rimmel' loreal, hm (egna), elf, wet 'n wild, clinique, dior, lancome, clarins å ja fler bla de två ja sågar i inlägget nedan.just den här från lancom tint miracel är min absoluta favorit. den är hudcreamen ja aldrig har hittat. den går att lägga i lager för mer täckning den "smälter" i hop med huden. å efter regelbunden användning så känns huden bättre :)
varför då byta? ja den är ju lite dyr. typ 400 kr. men för min räcker den dryg ett halvår och då använder ja den nästan varje dag å brukar även ge bort em del (vill ju att andra oxå ska få testa denna rop produkt) men de e klart att skulle ja hitta nått billigare som gör samma jobb så gör de ju inte nått. sen skulle ja gärna vilja hitta en som e.ekologisk oxå. skulle oxå vilja ha en som täcker lite mer i bland... mac gör de å make up stors men de känns som att de täpper igen alla porer. men snyggt blir de me dem oxå. men lancoms tint miracel kan ja inte vara utan!!

tyger man nu att den e helt hutlös i pris (även om ja tycker att de e värt de ja sparar välte in på nått annat om de kommer till de! men de finns en annan som e helt okmaxfaktor helt ok inte fantastisk men ok :) vill man gå mer budget så sköld ja gå på elf.
ja ja har testat bb creamer oxå inte så impad....

puder då?

elf kostar typ 40 kr å ofta är de 30% oxå :)


de här cream pudret från maxfaktor e.oxå mycket bra men kostar typ 150 kr minst å då tycker ja de elf är bättre. även löspudret från elf är toppen men ja föredrar de som är "compackt" .

ja hur kan ja ha dån lång utläggning om foundation (som ja förmodligen inte kan stava till) ja kan bara säga tycker ni den här var lång så skulle ni bara veta utläggningen ja kan ha om hår ;) å ja den kommer *ler*