Ja e kylskåps lös

De börjar bli en dry månad sen mitt kylsåp la ner sin verksamhet vilket för mina kylvaror innebär att de bor på balkongen. Kan bara säga att ja e tacksam över att de var just nu kylen gick sönder för de gar varit perfekt kylskåps temp ute nu ja i över en månad =) 

Jo ja ska fixa en ny, har blivit lovade en, ska bara få hit den =)


Å de varoa som ja normalt skulle ha i kylen men inte rent teknist set behöver vara där bor på min köksbänk...

Vad har gjort i dag? Efter att ja vart till stan en sväng å lånat ut mn bil slängde ja i hop en lite smörgåstårta, som ja vanligt vis gör då mormor fyller år vilket hon gjorde i dag men vi ska fira henne i mön...ska stuva i hop en blomma å ett paket till henne oxå....morgondagens project!

Nu till sängen å mysa ner sig =)

Ikea

I torsdags var de dax för ikea andra gången för i år. Man kan säga att ja min mamma å syrrå åker upp till haparanda typ 2 gånger per år en gång under våren å en gång under hösten å har gjort de sen de öppnade. Den här gången hade ja turen att få sälskap av Fina Angel som kom upp ons kväll käkade lite sushi å vi kom i säng i god tid så vi var pigga å fräsha på tors morgon =)


ok de var en total lögn men vem har tid att sova då man kan umgår???

Var inte så flitig me kameran så de blev inga bilder från TEX el gallerian...
hade tänkt fota mina inköp å lägga upp här men de blev inte så...

men lite senare blev de dax för lunch eller halv middag mums =)


sen mer shopping å hem, däckade i bilen så även i dag 2 dagar senare helt sjukt att man kan bli så trött så länge av lite shopping....

Hoppas alla haft en fin lördag!

Kram/Tessy

Igår var ja lite i valet å kvalet om ja sk...

Igår var ja lite i valet å kvalet om ja skulle tvätta håret eller inte å som tur var så bestämde ja mig för att de var en bra idé då de i dag kommer BRUN sörja ur alla mina kranar :-P. Fy super äckligt ja spolar å spolar å de blir ingen skillnad! Nån som har samma problem eller vet vad de beror på? Ja ska i allafall koka ris nu så ska höra med nån om de har klart vatten. . . annars blir de att köpa. . .