KRIS!!!!

Gjorde precis en ny upptäckt när jag surfade runt på vårt kära facebook (som jag kommer till)

Först lite grundläggande bakgrundsfakta =)

Första gången jag kände mig "gammal" (eller mest bara felplaserad) var på disco på regnbågen då jag var 14 (tror jag) Var där med kompisar och plödsligt får vi syn på en kompis lille bror!!! Snacka shock, får han vara här???

ja de kändes typ så men så faligt var de ju inte....men nog tyckte man de var hemskt då.

Sen har shockerna avlöst varandra i form av kompisars småsyskon tar körkort, går på krogen och skaffar barn...

Å i dag var de dax för en ny kompisars barn skaffar (har facebook må väll vara hänt) förhållanden) Å tanken går ju genast till en själv ok om han/hon e gammal nog att ha pojkvänn/flickvänn...hur gammal gör de mig då??? Gissar att nästa grej blir kompisars barn som skaffar barn.....herregud ja de e ju bara att axeptera att tiden går, och fort!!!

Film tips!!!

Ja jag vet de e sommar å då ska man ju inte vara inne å titta på TV. Då vill man INTE vara inne å titta på TV! Men nu e de ju så att jag bor i sverige =P å har där med svenskt väder, lite sol, lite blåst, lite åska(då ska man ju inte ha på TV.n, men den bärbara datorn funkar fint) och ja just de lite regn... å då e de ju helt perfekt att passa på att krypa ner under en filt i soffan med en bra film. Här kommer tippsen!

Kul film lättsam och bra gjort kommer jag nog att se igenFilmen innehåller en del "pikära" siturationer som man bara måste skratta åt!Tror den här går under "action komedi" men den bara måste ses! Tina Fay e ju bara såå rolig!!!När vi ändå e inne på Tina Fay så vill jag på minna om den här filmen! man skrattar! De var ett bra tag sen jag såg den och jag har sett den mer än en gång!Tre par på en paradis ö med terapi...kan de bli annat än trubbel =kul =)


Vill man ha en serie så tycker jag att man ska satsa på 30 rock. Korta roliga avsnitt. Finns ett par sesoner ute nu kolla runt!

Kan ju tillägga att de e min kära pojkvänn som letat upp de flesta av filmerna och att vi har sett dem tillsammans. Både han och jag har verkligen uppskattat alla!

Fest i går, inte bakis (faktist inte) men trött skulle verkligen behöva sova mer, hum får väll se hur de går med de...

Grattis älsknling!!!I dag fyller älsklingen år men de blir lite god mat och mys i mön!
Hans mamma å syrra & Loke var förbi och fikade för en stund sen =)

Ok nu börja fixa mig! (de kan ju ta ett tag *ler*)