Härligt!!!

Å så fantastisk att se solen lysa och hur de smälte :)!! ska alldeles strax ge mig ut i de härliga vädret. För övrigt så e de jätte skönt att vara ledig, den hör lediga dagen var verkligen välbehövlig! Vet inte varför ja e så slut, har som bara haft snälla kunder men de tät som ändå på kräfterna. Grejen kanske e just den, att de är mina kunder....klänningnarna ja sålde under hösten har börjat komma tillbaka och nu ska ja förverkliga de ja så kaxigt lovat "nä men de där är inget problem, ja fixar!" så ni e de ju bara göra de. hittils har de gått finfint, men inte helt utan svett och svordommar (men de e ju som vanligt när man syr =P)
har gett mig skam på att börja teckna igen oxå...men de e ju som allt annat har man inte gjort de på ett tag så e man inte lika bra... men ja vet ju att de går att träna upp sig rätt snabbt. Ja har fått lära mig att de bästa e ju att rita av folk (för de e främst människor ja vill teckna gärna i form av mode illustrationer) men nu har ja inte så många här att rita av och viggo e ju inte så stilla (ja om han inte sover...) så då tar ja de näst bästa och tronar av från en tidning! efter att ritat av ett par sånna så brukar de gå rätt bra att illustrera utifrån sitt eget huvud!


...inte helt likt men inte helt värdelöst häller ;) å gick rätt snabbt oxå typ 10 min :)

ja nu var de prommis, först smootie å ja sen hade ja ju min strykhög....får väll se hur de blir me de....

just nu soft =)

Ja jo blev en del inlägg nu men ja skriver från mobilen å ja vill säga att ja inte e jätte förtjust i bloggappen i kombinera me min mobil för de e jätte lätt att trycka bort de ja skrivit och då e de borta...så ja vill inte skriva en massa son bara råkar försvinna.... de har ju hänt en del gånger å resultatet av de blir ju att ja inte orkar skriva om....

Har en väldigt lugn morgon...blev rätt hårt i går ;). Men just nu e ja gode pigg, vaknade till och me före 9 (typ 8.50) men ändå. De e ju inte så länge ja har börjat försöka kliva upp och äta frukost kl 8.00 å ändå så börjat de nästan gå av sig själv. Fantastiskt de hade ja aldrig trott och inte så snabbt! Nu e ja till och me hungrig då ja vaknar. Däremot smakat maten, frukosten fortfarande dåligt ja tycker att de e rätt äckligt att äta på morgonen! Fast de har ja bestämt mig för att strunta i uran följa en helt ny kost och tränings plan som ja inte trodde alls på... ja e inte helt övertygas men erkänner att de känns bra! Å me tanke på att mitt sätt att äta (inget på morgonen eller möjligen kaffe, inte så mycket under dan och mer på kvällen/natten då ja tycker maten äntligen börjat smaka gått) sett ut så typ hela livet så kan de ju ta ett tag att se om de e en bra i de.... vaför ja testar de här har ja typ överförklarat tidigare så ja tror de räcker. vad ja äter e inget speciellt hyggligt nyttiga saker som ja gillar typ... de e mer tiderna ja fokuserar på så ja bla ska bli piggare??
Träningen då? jo har väll gått ok även om de varit tunga veckor de som varit.... har fått rejält ont i axlarna oxå så de har varit knepigt att komma på hur ja ska träna för att de inre sia göra ont eller bli värre...men ändå kunna hålla i gång... så mycket kondis och inte så mycket muskler. även om ja hittat några sätt som känns ok. De knepiga me axlarna e att ja inte kan avgöra om de e sträckning eller spänning (för att ja så otränad och överanstränkt mig?) eller om de e inflammation....??? antar att ja borde ringa mon läkare eller nått...??
De gäller ju att balansera de e ingen fara att träna lite även om man har ont. om ja skulle vänta tills ja inte har ont nån stanns så skulle ja aldrig kunna.röra mig. Men de ska ju hälst inte vara direkt "huggande" smärta medans man tränar och inte häller vara så att de blir jätte ont eller svunnet efteråt..... ja de e knepigt att få de att funka...

I dag blir blir de nog bara att träna fingrarna (ligga och knappa på datorn) ja de e klart att viggo ska få gå ut oxå :) men inga lång promenader här ;).....

nu blir de snart alpint.damerna :). hoppas ja tävlingen e lite uppskuren tyvärr....ser herrarna nu....går inte bra....
ja lite kaffe oxå å sen var de ju de där me rensning....;)
hoppas alla har en fin söndag!!!
kram /Tessy

Viggo

ja viggo har inte riktigt uppskattat flytten...även om de e mycket bättre nu. Han kan slappna av mer och verkar mycket gladare =) . Däremot så uppskattar han inte att vara själv även m de oxå e bättre. Han har ju sån separations ångest vaktar mig som en hök. Hos min mamma går de ju bra att vara som tur e!

så senaste dagarna då ja kommit hem har de sett ut så här...

å kanske inte riktigt så ja brukar placera min hallmatta ;)....