Fest i kväll då...

Ska bli jätte kul :)! Hade bara önskat att ja vore lite piggare. Ligger och pimplar honugsvatten och vilar innan de e dax att stila till sig och dra iväg. Har inte hunnit prova mina party kläder så ja hoppas de passar :). Hoppas bara ja får igen kjolen. . .känner mig väldigt fluffig i kroppen då ja inte kunnat träna på en vecka och bara ätit sen ja kom hit till umeå =P.

Har har en tok fin dag på stan extra fin tackvare att mammi betalade dåde mat och shopping :)riktigt yber-goda vegetariska grillspett åt vi i nya gallerian utopia. Passade även på att köpa med mig gosushi från sagami. Planen var att de skulle bli middag men e så mätt än att de känns överflödigt ;) än....

vaknade 06.40???

Men vad är de här? vaken och redo att kliva upp. Ja kan inte förstå vad som hände? har vaknat tidigt flera dagar i veckan och klivit upp och sytt (har de blivit) Grejer till jobbet och i går en tyll kjol till syster :).

men nu e ja ju i umeå och mammi sover i samma rum så de e inte direkt läge för nå större aktivitet än.... (ska välll duscha på ett tag iofs)

Hade gärna sovit längre då planen e party i kväll. Blir ju trött så tidigt då ja vaknar tidigt...

Fick åka bli till umeå den här gången :) Med carro :)


blev både max och mack kaffe på vägen :) ja å en burgare oxå ;)

Tidigare i dag bjöd M på sushi oxå såååå mumsigt!!viggo blev med mindre päls i veckan oxå...skönt för han och skönt för matte. Nu drar han ju inte in en hel sandlåda när vi vart ute (bara en halv *ler*)

Har en lite gnagande fundering. Hur "sain" ska man vara egentligen. Har i daga läget lust att bete mig "insain" och förklara lite grundläggande regler för en kille. Enda kruxet e väll att ja inte vill han ska tycka att ja e helt knäpp sen.....hum....

ja nu ska ja pipla lite mer honungsvatten och hoppas att ja blir lite friskare frå min förkylning. . .
Har typ panik (ja på riktigt ish) har inte kunnat träna på en hem vecka. Feber och ont i halsen har satt tvärstopp för de! Nu är febern borta och halsontet oxå. Men blir hostig så fort ja anstränger mig och snuvig....men de känns ju bättre i dag än i går....så de e väll bara hålla ut och ta de lungt. Hoppas att ja mår ok nästa vecka. Ja jag vet ju att de inte är hela världen. För 2 år sen var de ju bara om ja tränade över huvudtaget! Räknade cykla till och från stan son träning *and call it the day* ;). Man kan säga att de hänt en del.

Projekt "bygga soffa" KLART!!!

Äntligen klar med mitt "soff" projekt =) ! Blev bättre än väntat, typ exakt som ja hoppats. Men då ja inte är den som är mest haj på borra och skruva så kände ja att de lika gärna kunde gått åt skogen ;).


eller kanske mer divan kanske man kan kalla de? Ska ju dit med kuddar och så oxå oxh ev en dyna.


viggo vill ju va me å "hjälpa till"....

riktigt sur på min borr i mellan åt. ...en borr gick av (och är nu "inbyggd" i soffan) och den andra lossnade hela tiden hur hårt ja än försökte vrida fast den...ja kanske inte kan knepet ??
Vill ju ha en som funkar ordentligt men vet inte om ja vill lägga pengar på de....??? Men den funkar ju ok fick ju i hop de med den:)


Nä tyvärr är de ju inte min egen idé, utan ja såg en sånn här i Stockholm förra året i maj på en av Sverige bästa inrednings affärer (enligt mig) Indori i skicka köpkvarter. Enda problemet var att prislappen låg på 12000 :- ish. å ja känd väll att de var lite väl att ta i. Men tyckte att de skulle passa perfekt hos mig då ja bor för litet och den inte fick vara större än en 90 säng. Å visst finns de små soffor men den behöver funka som säng oxå och så ska den ju vara skön förståss ;). Visst kan ju bli så att mina långa killkompis får ligga med fötterna utanför, men bättre de än böjda ben ;)!så här hade ja innan btw


nu återstår "bara" resten av ommöbleringen ;)