Natt jobb :/

Blev klar med nattens sy jobb för en stund sen. Har sen svarat på ett viktigt mail och duschat...ligger nu å vilar innan ja måste upp för att fixa de sista till jobbet...och sen jobba....man kan säga att ja gillar mitt jobb lite mindre i dag. ..å ja i går. När ja förstod hur nattem skulle spenderas. ....=P
Blir att överdosera kaffe i dag ;)!!!

SOL !!! igår sol i dag :)

Blev nyss väckt av telefonen, tog en stund innan jag svarade för ja förstod inte vad de var som lät ;). Tydlig sommar ute i dag så efter de här inlägget blir de att göra smoothie och sätta sig ute tänker jag.... sen kanske tvätta. ..om de är ledigt...och städa min vovve (börjar bli kris)

Toppen dag i går!
Började hos mari som skulle på bröllop till klänningen i förra inlägget ;). Fixade hennes frippa och drack lite bubbel! fin fin start.


sen hade ja tänkt messa M, fast hon hann före. Så blev äntligen lite glassande i solen :) (ja här i pite oxå :) i lund var de ju sol) Insåg att de där med mat är ju bra så blev sushi nån timme senare :). Inte exakt den på bilden ovan då. Den åt ja på arlanda på väg i tisdags. Super gott hur som, bägge gångerna. Men kanske lite godare i solen på vännens altan ;).

Fast de e ju sommar och då "måste" man ju ut och dricka vin!!och lite mer crubb. Räksallad =)! ! min andra favo mat. Har blivit superlat på att köpa hem och skal räkor (jo de med skal är ju så mycket godare än de man köper utan) så då passar de ju perfekt att köpa när man är ute :)

Sen 1906 :)


Mycket roligt. Tyvärr lite taskigt utbud av godis...knapp nått ögongodis ens (upptagna killar) Tror vi räknade till 1, 5 snyggingar... + en söt bartender. Har surrat med han nån gång och i går bjöd han på kaffe :).

Nä men om man skulle ta sig upp?? Börja ladda bodypump i kväll hoppas hoppas jag!!

Tillbaka till verkligheten. . .

Ja som vanligt så blev de där med uppdatering väldigt sporadiskt ;). Hemma igen från lund och tillbaka till verkligheten direkt. Kom hem vid 23 tiden tis kväll/natt och de blev att börja tidigare onsdag....mycket att göra! Men dagen var som ändå under kontroll och behövde bara jobba över typ en halvtimme. Så de får man ju inte klaga så hårt på.
Sen blev de 1906 med Tjejerna :) Planen var att få sitta på deras uteservering och glassa. Men de blev ju fet nej på den punkten vädret (vintervädret 2 juli) satte stopp för glassandet ;). Fast vi hade så klart kul ändå och roligt att få ses!

Gick väll ner lite väl många öl den kvälle dock, tur de stänger kl 01.00 :) i alla fall tur när man (läs jag) ska upp och jobba dan efter....

jo då tog mig upp...men var inte pigg, bara att pimpla kaffe som tusan!
Tror ja höll på med 3 klänningar samtidigt + att de dök upp en till... och en till... + att de dök upp en som skulle hämta herrkläder som inte var klara :/. Men de var typ klart så de löste sig hyggligt snabbt tack och lov :). En massa andra herr kläder som skulle ut oxå tror de är den mest bokade helgen den här sommaren!

En av klänningarna ja sydde på var den här :)


(bild från i går lördag)

sen blev de lite över jobb oxå. Ja vad gör man när wn blivande brud är helt förtvivlad över att hon inte är fin i nått.... så blev en timme exta på tom mage men de gick bra ja hittade en klänning som hon kände sig så fin i att hon började gråta :)

Fina vännen blev även ett år äldre
Grattis vännen :)


(oxå bild från i går lördag)

så gärnet ons tors och fredan tok lugn. Nog hade vi ju några kunder och de finns ju alltid jobb. Sålde en klänning men de var chill. Lugn kväll oxå... borde ju ha städat och tvättat.... men de fanns de inte energi till...
Jobbade lite på dejting...skulle typ behöva en sekreterare som kunde gallra bort alla skräp mail, tog ett par timmar ;) hittade typ 3-4 lovande vettiga (av 150) , säger en del om utbudet.