Kortis till skell...

Jo nu e de snart sovdax för mig men kastar upp ett gäng bilder till....
 
han en mycket kort sväng till ske-å typ förra veckan?? tror ja de var
Jätte kul! så  nu ar ja sett verandan oxå *ler*
 
Men då man nu jobbar så var de bara att kliva upp tidigt å knata till bussen. Iofs var de där med att vakna inget problem då skebo typ bestämt sig för att bräfodra om huset typ 07.00 på morgonen..å visst ja kan sova å sover hårt men då de bankar som att huset ska rivas så var sova inte så aktuellt...hade vart betydligt piggare om ja fått sova typ 2h till som ja hade planerat.... men de var i alla fall en jätte fin dag å varmt. Å den varan har de ju inte varit nån överdos av så de var en riktigt härlig prommenad!!! Kunde inte låta bli att plcka fram kameran!!
 
å sömnbristen till trots så ser ja ju inte så sliten ut...men de e klart vad e solglasögin inte till för *ler*
Sen lite lunch innan de var jobb
Å sen var de en fika typ fredag kanske....
Sen var de en utekväll oxå å div annat å ja nu pdol men de får bli senare (typ om 2 v då=P) nä planen var ju att de inte skulle dröja så länge.
Sovgått alla söta!!/ kram/Tessy
 
 
 

Ikea

Ja de har blitt en tripp till ikea oxå men ja tror aldrig ja handlat så lite på ikea ever men ja kännde att de var inte läga just nu men ja scoutade lite för framtida köp har ett par planerade bla ska ja äntligen göra slag i saken å köpa min vita soffa!! "Men e de helt skadad, kan ju inte ha en vit soffa!!???" Jo de kan ja visst å lugn ska samtidigt köpa en extra klädsel i mörkgrått eller nått åt de hållet.
 
Ja jo lite trötta så där på slutet =P
 
Har väll inte alltid varit helt såld på ikeas försök till inredning, misstolka mig inte nu ja gillar deras möbler å allt men kanske inte intregörer...Mio å EM e ju som godis för ögat att titta i men de här förslaget på hur man kan inreda sovrum eller ja runt sängen förr ja verkliugen för!!!
Topp mysigt va?? Så vill ja ha!!
 
Kram/Tessy

läget allmänt...

Kan inte fatta att de har gått et år igen å nu e pdol över igen inte för att de e hela världen så men ja får alltid kännsan av att sommren e slut så festivalen e över. Har inte alls samma panik i år som tidigare kanske ev kan bero på att sommren typ aldrig börjat...e så less på att gnälla på de crappiga vädret men vad annat kan man göra. Men de faktum att ja kommer att kunna resa till solen i vinter om ja vill gör mig no lite mer avslappnad å ja vädret har varit crappigt men inte aktiviteterna! Ett visst lugn jämnfört me förra sommaren (e fortfarande förvånad att min lever överlevde =P) Inte för att ja direkt direkt vart hemma mycket sovit å duschat typ...i bästa fall. Tillföjd av de så skulle ja verkligen behöva ägna mig åt tvättning de e nått som j typ knappt gjort sen man...Men hur går de då? Kläder tar ju slut??? Man köper nytt *ler* har no handlat mer kläder senaste veckorna än senaste 5 åren. Men i å me att ja nu mera e hårt arbetande så behövde garderoben verkligen en uppdatering plagget blus (som jobbet uppmuntrar till har varit rätt frånvarande i mina ägor framtills nu. Sen kan ja no inte motivera inköpet av typ mina vita shorts me att "de här kan ja ju jobba i" ;)...men de behövde ja ju som *ler*
 
Men ja sommaren då har varit aktiv gjort mycket men inte samma panik å förförsta gången i mitt liv så längtar ja typ till oktober...vilket ju har en mycket naturlig förklaring. Sen känns de som att värmen just anlänt å de me en slägga känns som att gå in i en bastu eller ett växthus när man går ut just nu. men ja klagar inte e bara ovan å ja de e kvavt men de e varmt i alla fall =).
 
Känns då bra att ha fel i bland oxå, ja var helt övertygad om hur ja fungerade å vad föruttsättningarna var men ja känner ju tydligen inte mig själv å de känns så bra å även om de e bara i mitt huve å stannar där så att få bekräftat att de går e de ja e mest glad över!
 
ja ja vet att texten inte e direkt lättläst å ja borde förmodligen ha fler punkter å stycken...men vill man lästa så går de å på de sättet så sållar ja bort de som inte  e så intresserade å de e ju i första hand för mig själv ja skriver. Bloggen e bästa minnet då de egana funkar sådär i bland...
 
ja ska se om ja kan få upp lite mer bilder nu
KRAAAM!!