inte så aktiv...

Jag e fullt medveten om att jag verit en riktigt dårlig bloggare på sistone de har hänt så mycket och händer så mycket helatiden och jag skriver inte ett skit! Riktigt dårligt å jag önskar jatt jag kunde lova att jag ska försöka bli bättre men så har i sommar tid så e de ingen i de jag kan däremot lova att inte bli sämre!

I dag så har jag planer på en tripp till öjebymarknaden. Gjorde ett litet försök i går men de var ju då de började regna och blixta så fruktansvärt så vi avbröt. Jo visst e de så att de e som samma saker varje år å inte så mycket roligt, med de e ändå sommar och för mig e de lite som en milsolpe som julafton ni vet före eller efter jul.....före eller efter öjebymarknaden...nu ska jag ju bara ta mig dit oxå...ja så ska vi göra dag i dag oxå!
Kram /Tessy

snabbtvätt?

Sitter här och väntar på att tvättmaskinen ska vara klar enligt min beräkning borde de vara frågan om ca 10 min. Sen ska de hela in i torktumlaren å bli tort hoppas de går fort!! Har hunnit vara på VC å lämnat brover tidigare i dag och förbi marcus å fått en lite pressent =) Har en hel drös med saker som borde göras här hemma (som vanligt) men i dag skiner solen och jag har inte tänkt och vara inne en minut längre än nödvändrig så disk och räkningar får ursäkta, de går ju i allafall ingenstans. De vat man ju däremot inte om solen gör och jag tänker inte chansa utan ta till vara varje soldag! E aningen frustrerad så jag inte lyckats hitta vad Liza Marklunds senaste bok heterm om jag inte har sagt de så e jag helt besatt av Annika Bengtsson och jag såg framför mig, mig i en solstol med katarina Ewerlöf i öronen läsandes ja just de den senaste boken....antar att fixa de blir ett senare projekt. Har just insett att fil och jordgubbar e riktigt gått (min frukost) Nu ska jag packa klart min "strandväska" så jag kan pysa när tvätten e klar. I dag är de stugan som hägrar!

kan hända att de blir nån uppdatering med bilder och sånt så småningon om jag "orkar"=(om solen går i moln)

ska titta till tvätten...yes klar nu e de bara tumlingen...

tillsist så vill jag bara säga att jag tänker på alla som sitter på sitt jobb en sån här dag (undantaget badvakter) untan möjligehet till ledighet....

pussåkram
              /Tessy

skitso väder i dag!


Dagen började med att fixa lunch å mig och marcus å så var de meningen att vi skulle sitta ute och äta den, men alla som varit i piteå i dag vet ju att vädret var högst lynnigt åska sol regn blixtar och åska sen sol igen, så har de sett ut i dag så vi bestämde oss för att äta på marcus jobb. Sen en sväng till faster Marie och min kusin Elin blev bjudman på lunch å fika mycket uppskattat =). Han hem en lite sväng innan de var dax att åka till stan i gen för en lite date med Sandra som e i stan förtillfället. Gick i några affärer innan vi slog oss ner på nodo å en stund senare dök veronika upp mycket kul! Nu hemma igen, hyfsat trött. Så de blir nog att sussa snart!!

Puss&Kram