Vilken garderob!!!


Kolla in den här tjejens garderob jag har 2 komentarer:

A   imponerande att äga så mycket kläder och acessoarer och ha sån ordning, å andrasidan har man ett helt rum till förfogande e de nog rätt många som skulle lyckas, dock kan jag nog personligen inte lägga mig själv till den skaran (men jag jobbar på de *ler*)

B  Tjejer om era killar mammor eller liknande tycker att ni har för mycket kläder så kan ni ju visa de har inlägget, å Angel ja du har många skor men den här tjejen bjuder upp till en seriös "competition"

 kolla in "min nya vän i californien"


Var på keramiken i dag och klarade upp oavslutade affärer. Lunch med vitaminerna, handlat till mormors smörgås tårta, ringa dag rehab(letade en timma efter telefonnumert, som de tillslut visade sig att jag slängt, hittade de i ja just de återvinningen...(jo jag jobbar på att bli ordningsam) Hem med kännslan att jag borde vara "nånstans" En halvtimma försent insåg jag att de var till mia jag skulle och att vi hade styrelse möte i kväll..., tjejen har koll *not* tydligen! Jo styrelsemöte som sagt. Vann en ny kamera i kväll och har redan fått vinnar mail så jag hoppas de här ska bli en lyckat affär!

KRAMIS Tessy

Middag nu underhållning sen

Hej hej, hemma i gen nu! Lite mat och vila och sen blir de visst Kizz kosert! Nja inte riktigt de e visst elever på musikhögskolan som satt i hop en föreställning, ännu bättre enligt mig, så de blir nog kul      

                     

 Hej så länge =)

Gomorgon! =)

Klockan e nu 08.40 å jag e klädd sminkad packad viggo e rastad och sitter och äter frukost. Kanske inte lå´ter som nån större bedrift men för mig som inte ens brukar hinna titta åt datorn på morgonen är de verkligen de! Helt fantastiskt vad lite kortison kan göra, de e nästan värt att vara fet för *ler* (när jag tyvker inte jag e fet men de lät mer poienterande så). De e märkligt att vi människor, eller jag i allfall e så svår att lära för varenda gång (trots att de på sista tiden inte varit mer än 6 månader mellan gångerna) blir jag lika förvånad över hur pigg och rörlig jag blir, hoppar att jag får ha så här mycket efekt en månad i allafall...
nej nu e de bäst att jag slevar i mig joghurten, för trots att jag e i prinsip klar så finns de risk att jag kommer i sita minutern eller 10 försent (vet inte vad de beror på om jag e ärlig, jobbar på de). Jo mot ra:n!

Ha en fin dag alla kramis /Tesst