nått att träna på...

Har så otroligt svårt för är när man ser på tv och inser att en sån där jobbig situration oundvikligen kommer att uppstå. Extra jobbigt om de är så att nån säger en åsikt och den andra personen blir lessen. Spelar ingen roll om de är drama eller reality.

Om nån säger till mig har ja inte alls samma problem. Har ja lagat nått oätligt eller har ful hårfärg så vill jag veta de, Jag uppskattar att peroner är ärliga. Men själv är ja så rädd hur saker ska tas att ja nästan e tyst hellre... Vilket i vissa fall har lett till knepiga siturationer. Hade tex inte hjärtan att säga att ja inte gillade svarta oliver och kraftigt rött vin till ett av mina ex:s mamma. Hon hade ju blivit jätte lessen när hon köpt oliver till mig i tron att ja gillar de (men ja menade ju gröna) så i stället satt ja där varannan helg i typ 1 år och kämpade för att få i mig större delen av vinglaset och några oliver =P Vilket iofs nu har lett till att smakrikt vin och oliver (gärna me en ostbit) är bland de bästa jag vet.

Men de ja vill komma till är att de är väll inte hela världen om man säger att man inte vill äta nått och de är väll häller inte hela världen att bli lessen? De är väll snarare jätte bra om man kan uttrycka de oxå. Vilket ja inte häller kan. Ja kan säga om ja blir glad arg sur irriterad förbannad lycklig osv men lessen..nä går inte...nått att jobba på kanske?

jo ja har nog aldeles för mycket tid till att tänka ;)

efter op uppdatering: ok mår som bättre men har haft en dålig dag, har varit yr och litefeber, hjärtklappning, matt och huvudvärk. Men ja gissar att de är för att ja varit uppe mer och minskat på värktabletterna. Antar att ja behöver få i mig mer näringsrik mat oxå (än kräm och mackor) så i morgon har ja bettom att bli väckt kl 8.00 med havregrynsgröt och smothi, så ska vi se om de kan bli nån ordning på mig =)