nått att träna på...

Har så otroligt svårt för är när man ser på tv och inser att en sån där jobbig situration oundvikligen kommer att uppstå. Extra jobbigt om de är så att nån säger en åsikt och den andra personen blir lessen. Spelar ingen roll om de är drama eller reality.

Om nån säger till mig har ja inte alls samma problem. Har ja lagat nått oätligt eller har ful hårfärg så vill jag veta de, Jag uppskattar att peroner är ärliga. Men själv är ja så rädd hur saker ska tas att ja nästan e tyst hellre... Vilket i vissa fall har lett till knepiga siturationer. Hade tex inte hjärtan att säga att ja inte gillade svarta oliver och kraftigt rött vin till ett av mina ex:s mamma. Hon hade ju blivit jätte lessen när hon köpt oliver till mig i tron att ja gillar de (men ja menade ju gröna) så i stället satt ja där varannan helg i typ 1 år och kämpade för att få i mig större delen av vinglaset och några oliver =P Vilket iofs nu har lett till att smakrikt vin och oliver (gärna me en ostbit) är bland de bästa jag vet.

Men de ja vill komma till är att de är väll inte hela världen om man säger att man inte vill äta nått och de är väll häller inte hela världen att bli lessen? De är väll snarare jätte bra om man kan uttrycka de oxå. Vilket ja inte häller kan. Ja kan säga om ja blir glad arg sur irriterad förbannad lycklig osv men lessen..nä går inte...nått att jobba på kanske?

jo ja har nog aldeles för mycket tid till att tänka ;)

efter op uppdatering: ok mår som bättre men har haft en dålig dag, har varit yr och litefeber, hjärtklappning, matt och huvudvärk. Men ja gissar att de är för att ja varit uppe mer och minskat på värktabletterna. Antar att ja behöver få i mig mer näringsrik mat oxå (än kräm och mackor) så i morgon har ja bettom att bli väckt kl 8.00 med havregrynsgröt och smothi, så ska vi se om de kan bli nån ordning på mig =)

Boredkind of me right now...
Ja riktigt less. var på vc i dag och bytte plåster. Trots at de såg fint ut och läker som de ska så blev ordern att ta de jätte lungt i typ en vecka till.Dvs inte svettas eller anstränga mig inte böja mej eller lyfta nått tungt (mer än 1kg) . Har ju fortfarande ont men mindre å mindre så länge ja inte rör mig så e de som lungt ;)

Men de börjar bli riktigt tradigt, ja har ji så mycket ja vill göra. Planerna för när ja får börja röra mig e totala :), ska typ måla om hela lägenheten! +annat fix hemma, känner mig enormt inspirerad till förbättringar !

Å sem vill ja ju kunna fortsätta träna! Hittade nya övnigar och program precis innan operationen som ja verkligen vill komma i gång med.å nu när vintern ändå verkar vara på g så hoppas ja de kan bli lite skidor snart, ja vad som hälst så ja slipper krypet i benen ;)

känns som ja får äta upp att ja brukar säga att jag "aldrig e rastlös"

Längtar oxå efter....


men de e ju inte riktigt aktuellt än. Har verkligen lovat mig själv att när de är dax ska ja ta de försiktigt och köra me låga vikter så ja inte drar på mig fler inflamationer!

Har hunnit googla en hel del och har mycket annat nytt ja vill prova, å div egna grejer som ja klurat på om de skulle kunna vara nått som skulle kunna ge resultat? !

ska försöka ta tag i julklapparna planera vad som ska köpas och beställa de som ska beställas nu när ja ändå bor vid datorn.... i morgon kanske ja kan ta mig upp till dem stora och surfa runt lite =)

Hela dagen har ju inte varit trist. Hade besök av fina M & C i dag oxå. De e ok att bli lite mobbad för mitt gnäll när ni orkar lyssna på de ;)

Ja har den där aw:n i sikte hoppas ja kan dricka vin då =)

inköp...

ja jar ju en massa tid ni att sukta efter saker tex den här jackan som e så snygg och ja har provat den och den satt naturligt vis helt perfektkostade ca 4000 i affären men hittade den på nätet för 2900 och med student rabatt 2500.... meen de e fortfarande lite för mycket på en jacka...å visst kanske ja behöver en ny...men den behöver ju inte kosta 2500... suck...men ja suktar ;)

har grubblat en hel del på mit hem och kommit fram till att ja vill måla mer fixa gardinerna klart och soffa. känns viktigt och oxå rimligt penga mässigt.

Ja soffan ja om ja visste vad ja ville ha eller i allafall vilken färg så skulle de ju vara lättare. vill egentligen ha en vit, jag drömt om en vit sen ja var 14 och såg clueless. Men de e ju inte så smart för med handen på hjärtat så tror ja inte ja skulle kunna hålla den ren om ja inte väljer en i skinn eller fusk skinn...sen när ja bor så litet och behöver ha in så mycket grejer på min lilla yta så är ja väldigt begränsad stoleks mässigt skulle ju passa bäst med en liten...

men den behöver ju vata skön oxå å hälsa kunna extraknäcka som gäst säng. ...


åsså vill ja att den ska vara lite hipp, nått nytt kännas fräsch lixom. ja svårt.

Men just nu e ja som inne på en rosa
fast egentligen ljusrosa, ja menar ja e singel nu och ja kanse ska passa på att köpa en rosa nu. För de e ju generellt en färg som killar kan mobba ut lite och kanske speciellt på soffa filt och kudde kanske kan vara ok. vet inte kanske känns helt fel när den kommer på plats, men just nu lutar de åt de hållet. Men den e ju inte köpt än så finns ju gått om utrymme för ändring. ...