Underbart lippgloss

Känns lite bättre nu vill inte riktigt enkänna de men jag har fått i mig lite nikotin och koffin och då känns de mesta bättre...

Kännde att jag vill tippsa om ett läppglans, från Victoria´s Secrets. De finns i många fina färger blir snyggt på läpparna gör de mjuka osv, men de e inte de som är grejen de är de att de smakar så bra! De e helt fantastiskt de jag har smakar baileys och de smakar verkligen baileys supergott!
Visst har jag provat andra läppbalsam och sånt som påstås smaka allt från jordgubb, vanilj, melon till choklad, men med facit i hand så e de mest nån slags syntetisk smak som eventuellt med lite fantasi kan smaka som etiketten säger.Tyvärr säljs de har bara i USA men på tradera kan man köpa vissa av deras produkter, kan tillägga att deras seacret garden serie är helt underbar! (å de har fina kläder och skor oxå)  Då de de ju tur att internet finns http//:www.victoriassecret.com

J*VLA TEKNIK!

Å vad man...JAG blir less på all denna teknik. NU har jag äntligen en dator men då var de ju de här med iontrenett. Man kan säga att de är ungerfär 50% chans att komma in på nätet när man försöker. Å då jag vill kolla nått eller blogga så vill jag göra de nu! Inte försöka 10 gånger per dag innan man blir uppkopplad! Har i allfall pratat med min leverantör som lovar att de ska titta på ärendet och se om de kan göra förbättringar i systemet. Tellefonen fungerar ungefär på samma sätt eller ska jag sä'ga är ikke fungerande på samma sätt. De e så frustrerande när man lyfter luren å försöker ringa å så går de inte! Ja nog klagat....om bredbandsbolaget, nu går vi in på tele2 som är min kanal leverantör. För ett bra tagsen så slutade boxen fungera eller fungerade bara bär den kände för de å när de väl var i gång så funkade bara hälften av kanalerna. Ringde de hade fel på datasystemet så jag blev vänligen hänvisad till att försöka senare. Efter 3 gången (då jag var hyfsat irriterad) Så lovade Tjejen i andra änden att ringa upp när de fungerade, tack för de! De ringde lovade att sicka en ny box, som kom rättsabbt ca 1v. Kopplade in den å kände irritationen stiga och pulsen gå upp då kanalerna fortfarande inte fungerade. Ringde och fick förklarat att de kan ta nån timma då man har bytt box för kortet att hitta kanalerna. Väntar 2 timmar å de händer inget. Ringer igen ( håll i minnet att för varje samtal e de ca 10 min väntetid) å förklarar att jag inte får in kanalerna tjejen frågar hur jag har kopplat om jag har satt in baterierna rätt i dosan och övriga rutin frågor, allt e som de ska. Hon lovar att sicka ut nya signaler till kortet vilket kan ta mella 5 minn till 2 timmar om de inte fungerar så e de "bara" att jag återkommer!  Men de fungerade faktist så nu har jag äntligen kanaler på TV:n igen =)

hade roliga saker att skriva om oxå men e lite för upprörd för de får åter komma om saken, när humöret blivit bättre (borde inte ta så lång tid)
/Tessy 

"online igen!!"

Hejsan! Nu efter en tid av totalt data selibat så känns de skönt att vara online igen. Andledningen till min frånvaro grundar sig i att jag dels inte känt eller haft nån inspiration/lust till att skriva och dels pga att vi inte haft nått internet hemma ( å andledningen till den tänker jag inte gå in på :-) ! ). Jag kan ju bara upplysa om att den stationära datorn inte längre överhuvudtaget går att starta. Vilket inte alls e kul eftersom jag har en hel del viktiga saker på den (som jag hoppas kunna rädda), tack och lov har jag alla mina kort säkrade i en box på nätet och den mapp som jag inte hunnit säkra flyttade jag lyckligtvis över på en usb kvällen innan datorn pensionerade sig.
"-Men hur kan du blogga om datorn e keff???"
Svaret är enkelt, jag har en laptop!
 Har nyligen investerat i en sån, men eftersom att den stora datorn... ja, hum... å marcus gillar oxå verkligen de här med portsbelt, så ska jag nog bli ägare till nått sånt här:
                                       typ....

har vart i luleå i dag, med mamma... Min "lilla" syster har blivit stor och börjat skolan (universitetet) Så vi skjutsade dit henne och en vän i dag/morse (07.20 hämtade de mig, ursh nästan omänskligt). Å i kväll/natt är lillan på första nollnings festen...ska bli spännande att höra hur hon känner sig efter en veckas party och introduktioner i skolan, kan bara vara hälsosamt enligt mig!
Nu avrundar jag mitt huvud dunkar så de e bäst att sussa, snabbt!
Kram/Tessy