I väg på semester :)

Ja alöt jobbande resulterade ju oxå i att förberedelserna som ja tänk mig inför resan bordlades.
Jo hade ju en möjlighet att förbereda söndag kväll lite...men var väldigt trött (läs bakis) så de enda jag egentligen lyckades med var att tvätta en maskin hos mia (min tvättstuga var upptagen =P )
Så de blev panik packning på måndag....


Har hittils märkt att ja glömt läppstift (kan ja leva utan) och ögonbryn skugga eller penna (blir svårare *ler*) så de kanske måste åtgärdas... solbrillorna tror jag blev kvar på jobbet...
Han ju inte tvätta som sagt så räknar med att måsta köpa underkläder oxå ;)

Var så skönt att komma i väg!


Halva flygturen gick som bra. men sen vart de lite turbulens (som ja tycker är väldigt obehagligt! ) och hela inflygningen var som en berg och dalbana...undrade om de hade satt en praktikant vid spakarna???! sten koll på var spypåsen fanns hela tiden! Hade huvudvärk och hjärtklappning och mådde illa när ja klev av...

och yber hungrig! insåg att ja stressat föbi både frukost och lunch


så de åtgärdades :)

Helt otrolig vad varmt de är här. piloten sa ju att de var 22 grader men värmen som kom emot mig när ja gick ut från teminalen var ja inte beredd på. Av med jackan fort :) så underbart härigt alltså!

Inte som planerat. ..

Ja vilke vecka förra veckan blev. ja hade en illution om att de skulle bli en lugn veckan och att ja skulle hinna sälja grejer på fb sy klart och påbörja några projekt och hinna måla klart nån möbel.... men ikke.
Verkligheten blev att snitta på 12 timmara jobbdagar och 5 timmars sömn :/
Men läget på jobbe är under kontroll nu och ja har många timmar att få ut i lön eller tid :)

Så de blev inte mycket tid till att förbereda helgens party... men med hjälp frå vännner så gick de ganska smidigt och blev typ klart i tidsen blev de utgång och allt =)

Träningsvärk from hell!

Har sån träingsvärk nu att ka har svårt att röra mig. Hade på känn att de skulle vara jobbigt...men de var jobbigare än jobbigt! Har cyklar runt i piteå oxå dollar ica stan...massa frisk luft. kände nästa att ja fick loye ny energi...men kom på att ja ju inte sett veckans "kickstart"


så nu de+ en kaffe till, så hoppas ja på action senare!