Poppar upp några bilder från pdol oxå =)

Jätte kul kväll på alla sätt!!  Men inser då ja nu går igenom kortnen att ja missat att fota hälften av männsiskorna som var där...en massa ja inte har en bild på inklusive mig själv(bara från öltältet tidigare på dan)...jajja skärpning av de till nästa fest!!
Nu packa lite mer å sen sova =)
Hoppas alla har en tokfin lördag!!
Massa kramar

De här me tider....

Nu hr ja lånat min brorsbil i 2 dagar å gissa hur mycket ja har cyklat??? Jupp noll och ingenting. Ok att ja inte gjorde de i dag då ja åkte å plockde upp hans ny ljuddämpare å köpte flyttkrtonger... men om ja bara hade planerat lite å varit ute i liiiite bättre tid så hade ja hunnit hem å kunnat ta cykeln till stan. Nu började de ju visserligen regna, men me rengkläder så går de ju fint de e ju inte häller direkt kallt nu till skilnad från hur de har varit typ hela övriga "sommaren". Å visst de går ju snabbare me bilen men om man räknar att de tar 2 min att parkera å en min att ta sig till typ jobbet så kör man bil till stan på typ 5-7 min beroende på stopljuset,,,cyklar tar mellan 7-10 min å sen ja 1 min att hämta andan...men som sagt så handlar de ju inte om nånga minuters skillnad... Men ja e oftast så sen att de där 3 minuterna handlar om att komma "bara" 5 min sen eller typ 10....(å ja i bland mer) Ok ni fattar påängen alltid sen....(förutom till jobbet har bara varit sen en dag å då bara typ 2 min, alla andra dagra har ja värt där minst 10 min innan ja börjar) Ja försöker verkligen jobba på att de gör ju inget att komma tidigare .... men de e ju inte ofra de händer å om de gör de e de typ 2 min (enligt min klocka =P) Ja tycker att ja har provat så många meoder å testat så nånga sätt å inget av dem funkar på riktgt...ja känner mig som en ""jojjobantare" fast här handlar de om tid....ja testar nått de funkar ett tag å sen e ja till baka i samma spår.... Jo visst ja e i tid oftare nu än ja tex förra sommaren men de innebär ju inte att ja inte cyklat/kört som en galning...eller stressat gärnet för att få på mig alla kläder å komma iväg....
vad göra??? Nya tips mottages tacksamt...

Lite panikartad stress började dagen med...

Sitter å väntar på att min middag ska bli klar...jo ja vet att kl e efter 20.00 men ka var inte hemma förän typ halv så nu har ja lagat middag typ i en dimma e så trött. De e lustigt att de altid känns som ja jobbar många fler timmar på onsdag än torsdag även om ja jobbar exakt lika länge. Å visst har de vart fullrulle i dag men de brukar kunna vara mer stressigt torsdagar för de e ju då många kpmmer åhämtar sina kläder inför helgen, speciellt herrarna.
Sen var de ju intre bästa starten i dag då ja vaknade av att tellefonen ringde, fattade typ nte vad de var som lät, eller jo tillslut å fick tag på den men då ringde den inte längre å då ser ja att ja även har ett mess från C, de står typ" var e de?" FAN vad e klockan skulle ju luncha i dag...tjitt tjitt... ja fick ju ringa upp å erkänna att ja sov...suck. Trodde ja stälde klockan i går men så var ju visst inte fallet eller så glömde ja väll att spara eller nått?? Fick ju klä mig å fixa till mig så fort de gick sen var de ju viggo som skulle ha sin runda å tillskullnad från många andra vovvar så e han väkdigt morgon trött, gillar de där me sovmornar...så då ja väckte ha å typ satte på koplet direkt så fattade han no klappt vad som hände....ja ja de gick ju fint de oxå å ja var "bara" typ 1h å 15 min sen till stan =P.
Har en hel del klänningar som ska fixas till som inte hanns göra så mycket med i dag, de e tur att de inte e så mycket ansvar på mig...ser framemot att typ äta nu se nån typ av tv(webbtv, har ju ingen riktig) å sen sova å förhoppnings vis e ja pigg å glad i mön...har verkligen försökt fundera men ja tror inte att ja har boka tin nått förejobbet i mön...så om de e så å den nån läser de här så skulle ju en påminnelse till mig vara på sin plats...tror verkligen att ja ska försöka börja använda kalendern i minj mya mobil!!! Har äntligen fått i gång den =) men ja har mycket kvar att lära...e bara glad att ja numera kan få i väg sms hyffsat snabbt!!!
 
Fin va??? E väldigt nöjd!!!
NU tror ja att min mat e klar =) för nu börjar de lukta gått, veg grillpett blir de!!
Kram/Tessy