Vibro Sauna

Vaknade i dag 06.50 av paniken att försova mig, de e egentilgen gasnka vrikat att direkt jag har nått jag ska upp till så vaknar jag super tidigt och känner mig stressad. Att de sen oxå tog till 09.20 innan kroppen vaknat så pass att de gick att ta sig upp ur sängen en ju inte häller klokt!

Men nu ska jag prova nått nytt och de e väll egentligen första gången jag provar nått "alternativt". Har testat akupunktur hos sjukgymnast och bedövnings sprutor och jag gillar inte, hatar nålar å när man ligger som en spänd fjäder på väg att få panik så kanske de e svårt att få ett bra resultat, eller? I allafall så kallar de här Vibrosauna. Man ligger visst i en kupol (huvet utanför) som e varm och vibrerar, hur varm den ska vara och hur mycket de vibrerar kan man bestämma själv och de går oxå att stanga v de ena eller de andra.

De här typen va behandlig kommer från australien ursprungligen och i Piteå så kan man gå på den hos: Salong Sofint på klubbgärdet örngatan tror jag de var, (ska kolla innan jag åker).

Kl 11.00 har jag tid där vet inte vad de kostar (de skulle visst inte vara så dyrt) men hur de vär å pris osv åter kommer jag till så får vi se om de e nått jag kan rekomendera till stela och "onda" personer.


Söndags pimpling!

I går söndag så var de dax för den årliga pimpeltävlingen i öreviken. Vi har varit där 3 år i rad nu så man kan ju kalla de tradition. Själva pimplingen är för min kanske bara 30% av andledningen att vara där. Resten e fika, varaute, promerera, lotteriet och och träffa folk! Andra året vi var där så fick marcus en stor fisk å vann pris för störstafisk. Å de kan hända att han eller hans pappa dragit upp nån min mört oxå eller liknande, men i övregt har ahtalet fiskar varait 0! 0! 0! Jag tror att jag måste gör ett aktivt besök på fiskeäffären och rådgöra för att deska hända nått, får se hur de blir , ska tänka på saken i allafall. Jo till lotterna så köpte vi för 120kr, 5kr lotten så de bli 24 lotter 12 av den var rosa med vinst chans på en hel sida kallrökt lax! De var naturligt vis den jag var mest sugen på och Vi vann den! YES! + 2 kepsar, 2par sockar, en t-tröja, miniräknare, å linjal med klocka och miniräknare. Så vem e de som säger att man inte vinner på lotterri(kan hända att de brukar vara jag), de handlar ju förståss om vilket lotteri man spelar på....


Snart sova time

Smask var verkligen jätte bra, de e så kul att se och höra live musik, men nu blir de att sova, ska ju försöka slå marcus i pimpling i mön!
Natti natt