uppdatering

så där ja


tror ja e nöjd så, me tanke på att de här e nått ja typ aldrig gör....var nog ett rätt lätt ett.

ett av mina "nyårslöften"

jo ja har en hel "hög" av dem :). vill bara inte lägga ut dem då ja misstänker att de flesta inte kommer att bli av men ja ska försöka i alla fall. så ett av dem:
"testa nått nytt"
i dag korsord.......hum ja de går ju så där...

vilken lättnad!

Fick lite smått panik i måndags då ja insåg att de här e sista veckan i januari och om ja inte besiktat innan den sista så har ja körförbud. av rädsla för att den inte ska gå igenom och att de ska vara en massa DYRA saker ja måste fixa så stoppar ja "huvet i sanden", förtränger de så länge de går. bra strategi? knappast, men de e den ja kör me....

insåg oxå rätt snabbt att den aldrig skulle gå igenom me ett trasigt halvljus och en icke fungerande blinkers+ att de var ett år sen ja bytte olja tenstift och sånt (ja ok ett år sen verkställ bytte olja och de) ..... så måndag eftermiddag ringde ja min verkstad och lyckades efter lite desperat övertalan få en tid på ons morgon (jo i går). nöjd me de tänkte ja inte mer på saken förän ons morgon då ja klev upp. kom då på att en besiktnings tid kanske skulle vara bra att ha oxå *ler*. så ja loggade in på helsidan å den fanns en tid kl 11! perfekt då e bilen garanterat klar på verkstan och ja hinner innan jobbet =D.
Killen på verkställ upplyste mig som vanligt att "du vet väll att du borde byta avgas röret" och så vidare....
Supen nervös då ja sitter och väntar med extremt svart kaffe i en lite plastmugg på att bilen ska besiktas.... känns verkligen som att man ska ställas in för rätta eller nått liknande.
men de de gick toppen :) "bara tuta och köra" phuu å så skönt!! ett helt åt till nästa gång ja behöver ha magsår över de!!