Tidig morgon

ja i går alltså tisdag. vaknade och klev upp 07 ish. Lär ju dröja nått halvår till nästa gång ;). Men de e klart mirakel händer ju...får bara inte lägga för mycket energi på att hoppas...

anyway, så blev morgonen produktiv han rita ett enklare mönster, färga håret, laga en hälla i mina jeans, lunch för 3 dagar (fisken fick dock lire väl knaprig yta) och packa med mig div jobb grejer. Tyvärr inte min löneraport...har nu lagt fram den så kanske den kommer med i morgon.

Jobbade och förbi mormor....

å mår kort sagt märkligt....

å då tycker man ku att man borde vara trött å kunna somna utan problem...men nä...verkar som ja behöver ny strategi för mina insomningsförsök ?!

vad är de nu för fel?

märkligt. . . gjorde potatismos här om dan och de gick jätte smidigt och blev så när perfekt som de kunde. Så i dag försöker ja göra samma sak med samma (exakt samma potatis, inhandlad samtidigt) och de blev bara ett klister :(... inte alls så där fluffigt...ja de gick ju äta...men...

Mår inte alls bra häller å då menar ja fysiskt...känns precis som när ja fick gallsten för ganska exakt ett år sen. Fryser, mår illa, ont i huvet, ont i kroppen...svag. Men de kan ju inte vara gallan för den e ju borta. Nä ingen bra kväll :(. Vet inte om de kan bero på stress, för jag har egentligen 1000 saker som borde fixas i kväll inför umeå. Men har bantat ner de, ja behöver ju inte sy till klänningen ja hade tänkt ha på lördag, utan ja kan faktist ta nått ja har. Hade ju tänkt klippa mig men de måste jag ju inte häller göra. Har myst lite med mandlar te och oliver och så tv serien 'Tjockare än vatten'. Så ja satsar på en tidig kväll å hoppas att de ska lägga sig till i mön.