Slut pengar på mobilen?

Var ut på statt på juldan, å av nån underlig andledning så rök alla pengar på mobilen då. å de trots att den för tillfället inte ville sicka sms. Då e de ju tur att de finns bra lösningar för oss fattilappar och snåljåpar (jag e nog en kombo, åtminstone när de gäller mobilen)

Mitt tips är:

 http://sverigesms.se  

De ser ut som en reklamsida med olika erbjudanden, men scrolla längds ner så finns de en ruta där man skriver in tellefon nummret och meddelandet och sickar.
Man behöver varken logga in eller skriva andvändare, ett bra tips om man vill bussmsa öxå *ler* (de tråkiga e väll då att man inte får se reaktionen)

Nu middag hos mamma (där jag typ  bosatt mig) med sunderbyborna =)

Jul Kramis

snart sova

Ska aldeles strax göra ett nytt seriöst försök att sova (efter att skjutsat marcus till jobbet) eller åtminstone vila ett par timmar, men först eftersom klockan ändå e 7.30 så passar jag på att äta frukost! E riktigt sugen å hungrig så jag har försett mig med en liten jultallrigt med de gottaste! vilket innebär till stor del ägg, omelätt ägghalvor anjovis sallad rödbetssallad veg biffar och mimosa =)

Jag e ju en riktigt värdelös frukost människa så jag ansåg att de var ju lika bra att ta den nu då jag faktist e sugen så har jag ju lixom gjort bort de!

Gomorgon vs gonatt *ler*