Sämre planering. ..

vaken i en hygglig vettig tid och har faktist sovit ganska många timmar (ca 6h), de e nog första gången på länge. Känner mig inte så där as trött häller och de är ju verkligen en ny upplevelse ;)!!

I går blev de typ gärnet hela dan. jobbet, vilket iofs nog var årets lugnaste dag (inte en kund) men fick städat en del och påbörjade en bolero till en kund och J han en hel del med hemsidan :).
Sen landa hos M en kortis och fick litd välbehövd energi på fyllning (men ja ja jade ätil lunch oxå). Sen i väg och fålla upp och sy till en klänning. Gick fint men tog lite längre tid än beräknar. Vilket inte gjorde nått så för de var riktigt trevlig "umgås stund" medans ja sydde :). Blev riktigt bra oxå!

Men först när L åkt hem kände ja hur enormt hingrig ja var, så där att ja typ hade kramp i magen med omnejd, inte kul eller smart. Restultatet blev typ att ja kastade i mig ett ägg å började som må illa och åt ett par onyttiga mackor och div mandlar och nötter alldeles för fört.... Nä mådde inte så bra och inte så bra genomtänkt. Skulle i allafall haft nån banan där på kvällen hälst middag :/....dålig planering!

Hade även nån plan om att hinna klippa brorsan i går men blev lite senat att börja med de 22.30...så ev dagens projekt eller kvälle s för först har ja en mormor som ska klippas (om hon orkar ) åker förbi efter jobbet så får vi se :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: