Tillbaka till verkligheten. . .

Ja som vanligt så blev de där med uppdatering väldigt sporadiskt ;). Hemma igen från lund och tillbaka till verkligheten direkt. Kom hem vid 23 tiden tis kväll/natt och de blev att börja tidigare onsdag....mycket att göra! Men dagen var som ändå under kontroll och behövde bara jobba över typ en halvtimme. Så de får man ju inte klaga så hårt på.
Sen blev de 1906 med Tjejerna :) Planen var att få sitta på deras uteservering och glassa. Men de blev ju fet nej på den punkten vädret (vintervädret 2 juli) satte stopp för glassandet ;). Fast vi hade så klart kul ändå och roligt att få ses!

Gick väll ner lite väl många öl den kvälle dock, tur de stänger kl 01.00 :) i alla fall tur när man (läs jag) ska upp och jobba dan efter....

jo då tog mig upp...men var inte pigg, bara att pimpla kaffe som tusan!
Tror ja höll på med 3 klänningar samtidigt + att de dök upp en till... och en till... + att de dök upp en som skulle hämta herrkläder som inte var klara :/. Men de var typ klart så de löste sig hyggligt snabbt tack och lov :). En massa andra herr kläder som skulle ut oxå tror de är den mest bokade helgen den här sommaren!

En av klänningarna ja sydde på var den här :)


(bild från i går lördag)

sen blev de lite över jobb oxå. Ja vad gör man när wn blivande brud är helt förtvivlad över att hon inte är fin i nått.... så blev en timme exta på tom mage men de gick bra ja hittade en klänning som hon kände sig så fin i att hon började gråta :)

Fina vännen blev även ett år äldre
Grattis vännen :)


(oxå bild från i går lördag)

så gärnet ons tors och fredan tok lugn. Nog hade vi ju några kunder och de finns ju alltid jobb. Sålde en klänning men de var chill. Lugn kväll oxå... borde ju ha städat och tvättat.... men de fanns de inte energi till...
Jobbade lite på dejting...skulle typ behöva en sekreterare som kunde gallra bort alla skräp mail, tog ett par timmar ;) hittade typ 3-4 lovande vettiga (av 150) , säger en del om utbudet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: