Vibro Sauna

Vaknade i dag 06.50 av paniken att försova mig, de e egentilgen gasnka vrikat att direkt jag har nått jag ska upp till så vaknar jag super tidigt och känner mig stressad. Att de sen oxå tog till 09.20 innan kroppen vaknat så pass att de gick att ta sig upp ur sängen en ju inte häller klokt!

Men nu ska jag prova nått nytt och de e väll egentligen första gången jag provar nått "alternativt". Har testat akupunktur hos sjukgymnast och bedövnings sprutor och jag gillar inte, hatar nålar å när man ligger som en spänd fjäder på väg att få panik så kanske de e svårt att få ett bra resultat, eller? I allafall så kallar de här Vibrosauna. Man ligger visst i en kupol (huvet utanför) som e varm och vibrerar, hur varm den ska vara och hur mycket de vibrerar kan man bestämma själv och de går oxå att stanga v de ena eller de andra.

De här typen va behandlig kommer från australien ursprungligen och i Piteå så kan man gå på den hos: Salong Sofint på klubbgärdet örngatan tror jag de var, (ska kolla innan jag åker).

Kl 11.00 har jag tid där vet inte vad de kostar (de skulle visst inte vara så dyrt) men hur de vär å pris osv åter kommer jag till så får vi se om de e nått jag kan rekomendera till stela och "onda" personer.