vaknade 06.40???

Men vad är de här? vaken och redo att kliva upp. Ja kan inte förstå vad som hände? har vaknat tidigt flera dagar i veckan och klivit upp och sytt (har de blivit) Grejer till jobbet och i går en tyll kjol till syster :).

men nu e ja ju i umeå och mammi sover i samma rum så de e inte direkt läge för nå större aktivitet än.... (ska välll duscha på ett tag iofs)

Hade gärna sovit längre då planen e party i kväll. Blir ju trött så tidigt då ja vaknar tidigt...

Fick åka bli till umeå den här gången :) Med carro :)


blev både max och mack kaffe på vägen :) ja å en burgare oxå ;)

Tidigare i dag bjöd M på sushi oxå såååå mumsigt!!viggo blev med mindre päls i veckan oxå...skönt för han och skönt för matte. Nu drar han ju inte in en hel sandlåda när vi vart ute (bara en halv *ler*)

Har en lite gnagande fundering. Hur "sain" ska man vara egentligen. Har i daga läget lust att bete mig "insain" och förklara lite grundläggande regler för en kille. Enda kruxet e väll att ja inte vill han ska tycka att ja e helt knäpp sen.....hum....

ja nu ska ja pipla lite mer honungsvatten och hoppas att ja blir lite friskare frå min förkylning. . .
Har typ panik (ja på riktigt ish) har inte kunnat träna på en hem vecka. Feber och ont i halsen har satt tvärstopp för de! Nu är febern borta och halsontet oxå. Men blir hostig så fort ja anstränger mig och snuvig....men de känns ju bättre i dag än i går....så de e väll bara hålla ut och ta de lungt. Hoppas att ja mår ok nästa vecka. Ja jag vet ju att de inte är hela världen. För 2 år sen var de ju bara om ja tränade över huvudtaget! Räknade cykla till och från stan son träning *and call it the day* ;). Man kan säga att de hänt en del.


Kommentarer
Postat av: Mia

Ja vaknar man tidigt vill man sova tidigt, därför ska tant Mia sova nu ;) (typ 22)......
Hoppas du har kul på festen och att förkylningen börjar ge sig!

Kram

2014-03-29 @ 22:01:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: