rörigt!

wiii woop woop!! så skönt äntligen klar med mormors gardin :) har tyvärr ingen bild, men nu hänger den hemma hos hemme! Hon fick oxå en klippning, vilket oxå var ett skäl till att jag åkte dit.

Har även hunnit halv börja med lite andra kläd projekt, bland annat en klänning till mamma...å så har jag några till mig själv. Kan bara inte bestämma mig för hur jag vill ha de och vilket tyg till vilken klänning, vilket oxå är anledningen till att de tar och tagit en evighet.

Tänkte träna i dag...ja hoppas att korpen inte kan se hur många gånger jag bokar på och av pass. I dag tog de i vilket fall alla rekord tror ja han ändra mig 5 gånger. Slutade med att ja inte tränade. Känner mig gode sliten från måndagen och sprang ju i söndags...har ju lovat mig själv att vara förståndig (ja då de gäller träningen alltså) Har väll planer på att vara förståndig i största allmänhet oxå utan större förhoppningar på efrer följning =P. Rätt mycket i huvet nu...att de ska vara så svårt att veta vad man vill. Kan inte få ordning i huvet, så för att kompensera de så har ja möblerat om i läggan och ordnat med saker där. Även om den just nu är lika stökig som mitt huve så har ja stora förhoppningar om att de kommer bli fint innom en snar framtid!

Blev inte så mycket till foton i dag så ja bjuder på en bild på middan:(försöker "nyttaupp" hamburgare ish)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: