Glossybox =)

Ja de var ju ett par dagar sen men äntligen har ja fått månadens glossybox =) å för en beautyholic som ja så e de naturligtvis en höjdpunkt! Oxå praktist då man vill blogga men inte känner för att ta de på de personliga planet, som för mig just nu.

Vad e då glossybox? Ja de är ett paket som man får en gång permånad som är fyllt med 5 "skönhets" produkter vara av minst en är "fullsize" eller vad man nu kallar de... de är en sån här tillsvidare premuneration som kostar 140kr/paket/månad. Hitils har ja fått så fina grejer att ja tror att ja kommer ha svårt att kunna säga upp de då ja måste betala för de. I daxläget får ja de nämligen gratis då "ja som aldrig vinner" vann 5 paket i en tävling i jannuari =)!!!

ja så här såg i alla fall månadens paket ut....




Ja som är en "sucker" för fina förpackningar kan ju bara lite låta bli att bli helt kär i asken *ler* ja ja vet ja har problem vi behöver inte prata om de.....

Den här gången var både lipsylet å ögonkrämen fullstora vilket sammanlagt är värt 320kr typ. Nu skulle ja no aldrig ha köpt den här ögonkrämen, men ja har testat den å den verkar bra. Lipsylet(98kr) verkar oxå bra kanske inte lika bra som mitt eos, men de e oxå ekologiskt vilket e ett stort pluss så de kommer no att gå åt. Förövrigt så var alla produkterna eco den här månaden å ögonkrämen fairtrade oxå vilket e ett plus! Även om ja föredarar de som är närproduserat gärna svenskt eller europeiskt för att undvika trasporten, med onödiga utsläpp å allt vad de innebär...men men ja får väll kompensera genom att köpa minder quorn....
Har testat alla produkter utom kropslotionen å ja gillar alla så här långt speciellt handkrämen å durschkrämen (som ja använder till ansiktet efter tips av en annan bloggare funkar super!!)

http://www.glossybox.se/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: